ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА СИГУРНОСТ И
ЗАЩИТА ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС

EXTERMINATOR 2020 е професионален подвижен автоматизиран уред за UV-C дезинфекция на повърхности и въздух, подходящ за употреба от инфекциозни отделения на болници, клиники и други медицински заведения, обществени помещения и сгради.

ЗАЩИТЕТЕ БИЗНЕСА И
ПАЦИЕНТИТЕ СИ НА МИКРО НИВО

ERASER 2020 е преносим автоматизиран уред за UV-C дезинфекция, осигуряващ премахване на 99,9% от микроорганизмите от повърхностите и въздуха. Изключително подходящ е за лекарски и зъболекарски кабинети, фризьорски и козметични салони и др. Стоманеният му корпус го прави устойчив и лесен за пренасяне. Снабден е с вграден контролер за настройки на работен режим за по-лесна експлоатация и дълъг (10 m) захранващ кабел с щепсел. При спазване на инструкциите за употреба е напълно безвреден за хора, животни, техника и растения.

ЗА ЧИСТА РАБОТНА И ДОМАШНА СРЕДА

AURA SF/AURA TF е дезинфекциращ UV-C уред, осигуряващ премахване на 99,9% от микроорганизмите от повърхностите и въздуха на вашия дом, офис, малък бизнес или магазин. Корпусът му е създаден от огледален инокс и е предназначен за открит монтаж на стена или таван. При спазване на инструкциите за употреба е напълно безвреден за хора, домашни любимци, растения и техника.

ЗА ГЛЪТКА ЧИСТ ВЪЗДУХ

AIR STRIKE е уред без пряко излъчване на UV-C светлина за дезинфекция на въздуха в затворени помещения. Ефективно премахва до 99,9% от наличните във въздуха вируси, бактерии, алергени, плесени и акари. Подходящ е за използване в офиси, домове, производствени помещения, търговски обекти, ресторанти и заведения, болници, учебни заведения и детски градини. Лесен за поддръжка и почистване.
Абсолютно безвреден за хора и животни.