Производство на осветителни тела и метални изделия.

Производствената компания “ИКИС СЛ“ ООД е създадена през 1998 година с изцяло български капитал. Фабриката е разположена на площ 3000м2 и се намира в село Волуяк, ул. “Бел камък“ 9.

Предоставяме най-добрите решения за нашите клиенти, качествено и своевременно обслужване. Постигаме целите си чрез гъвкавото, цялостно управление на дейностите и качественото им изпълнение до персоналното внимание към всеки клиент. Всичко това се базира на дългогодишния ни опит, качествените материали и консумативи, които влагаме в нашите продукти, както и на техническата обезпеченост и висок професионализъм на повече от 60 специалисти.

Служителите на компанията имат висок потенциал и професионален опит в предоставянето на идеи за интериорно и екстериорно осветление, както и в проектирането на осветление, съответстващо на търсенията на клиентите.
Прецизно създадените  проекти са разработени да осигуряват точно избрано осветление за всяко пространство чрез правилно подбрана продуктва гама и качествен инженеринг.

Като собственици на високотехнологична производствена линия, ние създадохме производство от затворен цикъл – от дизайн и груб материал чрез обработка и производство, до прахово покритие и опаковане. Нашият повече от двадесетгодишен опит и висококвалифициран екип ни дават възможност да предложим всеобхватни решения, които отговарят на нуждите на продукти, изработени от метал.

Производството на метални изделия при нас е с напълно комбинирано високотехнологично оборудване. То ни дава възможност да проектираме и произвеждаме мебели, части за мебели и метални детайли от метален лист, метални пръти и др. Работим в тясно сътрудничество с дизайнери и инженери, за да гарантираме стриктното проследяване на всеки един проект, който предприемаме. Всичко може да бъде персонализирано според вашите нужди; можем да разработим нови продукти въз основа на съществуващи такива или дори да работим изключително върху вашите собствени отличителни идеи. Компанията произвежда и снабдява клиентите с качествени метални изделия по поръчка на проекти, компоненти и окомплектоване с голямо разнообразие от приложения в индустрията, включително елементи за представяне на рекламни графики, шкафове, медицинско оборудване, уреди, ОВК, производство на офис мебели, части за мебели и др.

Разгледайте наши реализирани проекти…

Свалете референции и документи…